piko-plant-socill-consument
Menu

Boho Love

Met BOHO LOVE, onze nieuwe en meest exclusieve Bohemian lijn, haalt u de liefde letterlijk in huis! BOHO LOVE is het resultaat van jarenlange selecties, speciale kweekmethodes en een liefdevolle verzorging. Dit schattige en unieke plantje wordt gekenmerkt door haar compacte formaat, een grote hoeveelheid aan bloemen en haar bijzondere vorm. De korte takken groeien in de vorm van een omslaande golf en vallen vervolgens als een cascade met prachtige grote bloemen gracieus over de plant heen.

De oersterke BOHO LOVE heeft nauwelijks steunmateriaal nodig en is bovendien zeer lang houdbaar. Daardoor past ze op iedere plek en is ze een eyecatcher in veel verschillende interieurstijlen waar de consument lang van kan genieten. Haar unieke verschijning maakt haar bovendien zeer geschikt voor de verwerking in arrangementen.

BOHO LOVE is verkrijgbaar in diverse uitbundige kleuren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Watercupje 

Oorspronkelijk komt de orchidee uit het tropische regenwoud, waar de plant op bomen groeit zonder hieraan voedsel te onttrekken. Ze wortelen niet in de grond, maar hebben luchtwortels waarmee ze water en voedingsstoffen opnemen. Om die reden heeft een phalaenopsis orchidee niet veel water nodig, maar houdt ze wel van een vochtig klimaat.

BOHO LOVE wordt daarom exclusief geleverd met een speciaal watercupje. Deze zorgt voor een gelijkmatige bevochtiging van de plant tussen de watergiften, waardoor de plant minder stress ervaart en daarom langer en uitbundiger bloeit.

Dit cupje kunt u dus het beste laten zitten, ook als u BOHO LOVE in een sierpot zet. Het cupje heeft een speciale overloop zodat u nooit teveel water geeft. Geef de plant water zoals gebruikelijk, dus één keer per week en gooi het overtollige water in de sierpot weg.

BOHO LOVE zal u in ruil daarvoor veel liefde teruggeven!